Tips och tricks

Tips – satsa på en kontorsstol i form av Herman Miller Aeron

0

Om du är ute efter en bra kontorsstol, så är en Herman Miller Aeron ett bra val. En Aeron har hög komfort, den är enkel att justera samt att den även är snygg att se på. Herman Miller Aeron kontorsstol är, för att uttrycka det enkelt, en ikon för modern design. Den tillverkades första gången 1994 och remastrades senare 2016. Den har gjort många popkulturframträdanden på film och i TV, från Casino Royale till House och The Simpsons. Den finns även med i den permanenta samlingen av New Yorks Museum of Modern Art.

Är Herman Millers Aeron-stol bra för din rygg?

Något som är viktigt för många som sitter länge på kontoret, det är att ha en kontorsstol som är bra för ryggen. Det är just vad en Aeron är. Den designades med ryggbesparande svankstöd i åtanke. Den är helt anpassningsbart efter din egen individuella kropp och preferenser. Stolen har ergonomiska egenskaper som främjar en hälsosammare hållning och en mer bekväm naturlig sittställning. Den har även en justerbar lutningsmekanism som gör att du kan ändra vinkeln på sätet för att passa din komfortnivå.

Sittplattan är utformad för att hålla din ryggrad korrekt inriktad när du sitter i den, och armstöden är justerbara för att stödja dina armar i en vinkel som gör att du kan slappna av utan att sjunka ihop. Aeron-stolens svankstöd kan justeras för att passa dina personliga preferenser och hjälpa till att hålla din ländrygg stödd under långa timmar medan du arbetar.

Vad gör Herman Miller mer?

Herman Miller är en global ledare inom design och tillverkning av kontorsmöbler. Företaget grundades 1905 och var ursprungligen känt som Star Furniture Co., innan D.J DE Pree och hans svärfar Herman Miller förvärvade det 1923 och döpte om det till Herman Miller Furniture Company. De bytte senare namn till bara Herman Miller Co. Företaget är känt för sina innovativa kontorsmöbler och för sitt engagemang för hållbarhet.

Företaget har sedan dess vuxit till att bli en av de största möbeltillverkarna i USA med huvudkontor i Zeeland, Michigan.

Tips för behandling av huden – Besök hudklinik Borås

Previous article

Tips på presenter till din bror

Next article

You may also like