Tips och tricks

Tips på smarta verktyg

0

De allra flesta verktyg, de får nog anses att vara smarta. Det eftersom att med verktyg av olika slag går det att göra olika saker, som inte kan göras enbart med dina händer. När man talar om smarta verktyg så handlar det även om verktyg som förenklar problem eller att det är flera-i-ett-verktyg, alltså ett kombinationsverktyg.

Det är ofta nöden som gjort att många av de verktyg vi har idag skapades. Det är ju så det mesta har kommit till i vår värld. Sedan har många av de smarta verktygen och lösningarna vuxit fram i takt med den industriella utvecklingen. Nedan får du tips på ett par smarta verktyg som kan vara bra att satsa på.

Smart kombinationsverktyg

Idag finns det så kallade kombinationsverktyg där det är flera verktyg i ett. Den första varianten var nog den berömda schweizerkniven. Idag finns det smarta set med en hel del olika verktyg. På Smarttools finns det bra set, bland annat med rengöringsborstar, en ficklampa, en multifunktionell lasermätare, en flexibel bitshållare samt en justerbar vinkellinjal.

Multiverktyg i form av skiftnyckel

Ett annat smart verktyg, det är en universal skiftnyckel från Smarttools. I denna skiftnyckel finns det 48 olika nycklar, samt att det även har ett roterande huvud. Du kan då på ett smidigt sätt växla mellan de olika varianterna av skiftnycklar.

Set för dig som campar

Det finns även ett annat smart verktyg eller set att köpa, som är bra för dig som ofta campar eller lever friluftsliv. Detta set har pannlampa, en minispade, ett tändstål, en portabel och hopfällbar gasspis samt en multikniv, det i ett enda verktyg.

Satsa på bra verktyg

Utöver smarta verktyg i form av multiset, så kan det vara bra att även ha en uppsättning med ”vanliga” verktyg. Då bland annat hammare, skruvmejslar, sågar, tänger och så vidare. De är bra att ha för verkstaden, garaget eller hemmet.

Förenkla arbetet med lagerhyllor och lagerinredning

Previous article

Träna med kettlebells

Next article

You may also like