Tips och tricks

Tips om askkoppar utomhus

0

Bedriver du en verksamhet med en tydlig entré? Då vet du hur viktigt det är med det första intrycket för dina kunder. Att hålla rent från exempelvis fimpar är då vitalt för dig och kan vara helt avgörande för din omsättning. Att då använda dig av askkoppar utomhus kan vara en billig investering. Vi ger dig tips om askkoppar utomhus.

Placera den rätt

Undvik cigarettavfall utanför din butik eller verksamhet genom att tänka ut rätt placering av din askkopp utomhus. Utrusta istället utomhusområdet med en av väldesignad askfat i toppkvalitet till ett lågt pris. Det finns ett stort utbud av väggmonterade askkoppar till utomhusbruk samt askkoppar som kan stå fritt eller monteras fast på betong. Väggmonterade askkoppar är praktiska och attraktiva. Cigarettavfall samlas in i en inbyggd uttagbar avfallsbehållare och förblir därmed utom synhåll och tömning går snabbt och enkelt. Genom att tänka igenom vilken typ av utomhusaskfat som bäst passar dina behov, så kan du integrera askfaten i det intryck du vill att din verksamhet ska uttala, och skapa en välkomnande miljö kring din verksamhet för både gäster och anställda.

Tips om olika modeller

En av de vanligaste modellerna är väggmonterade askkoppar. En vägghängd askkopp är praktisk om ni är platsbegränsade. De lämpar sig på ett fint och diskret sätt, och passar snyggt ut i varierande miljön. Cigarettavfallet samlas i en inbyggd avfallsbehållare som enkelt tas ut när askkoppen ska tömmas. En annan modell är en askkopp med lock vilket är en självsläckande askkopp. En sådan askkopp kan naturligtvis användas både inomhus och utomhus. Den har en inbyggd papperskorg och en självsläckande apparat som förhindrar tända cigaretter från att starta eld. Vill du ha en askkopp utomhus som tar minimalt med plats och som samtidigt ger ett stilrent och elegant intryck, vare sig den hänger utanför en butik eller i en loungedel där rökning är tillåtet, kan en så kallad tubaskkopp, vara en bra lösning.

Tips när du ska köpa ett nytt matbord

Previous article

Tips – använd akustikpaneler, de har många fördelar

Next article

You may also like