Tips och tricks

Tips och tricks för kökets naturliga look

0

Hur ser ditt kök ut? Är det stort eller litet? Vilken stil har du satsat på? Vill du återgå till mer naturlig look eller kanske skapa en mer lantlig atmosfär finns det massor med saker du kan göra.

Välj träknoppar för ett naturligt look, ja det är ett av våra första tips. Byt färger på köksluckor till vita ifall de är mer färgglada för att komplettera looken. Rutiga handdukar, sådana med röda eller blåa rutor, fungerar också väldigt bra. Läs gärna vidare för att få reda på mer om ämnet.

Matcha träknopparna med andra köksdetaljer

Låt oss säga att du redan skaffat dig träknopparna och bytt ut handdukarna. Vilka andra köksdetaljer kan du matcha knopparna med? Blomkrukorna är en enkel och relativ billig variant för matchning. Välj neutrala färger för att skapa en helhetlig känsla i köket. Att byta kökshandtagen är ett utmärkt sätt att piffa upp hela rummet på. Varför? Det går snabbt, du behöver ingen hantverkare (utan kan montera handtagen själv) och det är dessutom billigt. En liten detalj med stor inverkan som därutöver även kan matchas med andra inslag tills du når ett fulländat resultat.

Kökstil och inredning

Stil och inredning på köket är ett ämne som man kan prata mycket om. Idag finns det massor med olika interiörsförslag som man kan välja emellan. Tidigare nämnde vi den klassiska där vita köksluckor och träknoppar kan ge en mer lantlig känsla. Kanske är du inte så sugen på att ha ett kök i den sliten utan vill gärna ha ett 60-tals inspirerat kök. Ja, varför inte? Då blir det kanske knallröda köksluckor och trevliga plastkrukor att ha blommorna i. Glöm inte att just plast var inne på 60-talet.

Eller gillar du den minimalistiska stilen som Norden är känd för? Då gäller det att satsa på optimala lösningar för förvaring och en ljus inredning.

Tips om ekologisk hudvård

Previous article

Hur väljer man rätt dörrmatta?

Next article

You may also like