Tips och tricks

Tips och tricks för finare naglar

0

Att ha fina naglar är inte fel. Det går ju att ta hand om dem på bra sätt hemma, så väl som det går att besöka en salong för att göra dem vackra. Ett sätt att göra dina naglar fina på salong är att be dem göra med polygel. Om du föredrar att ha dina naturliga naglar, som de är, så har vi nedan ett par bra tips och tricks för hur du ska ta hand om dem på bra sätt

Fila regelbundet

Något som är bra att göra, det är att se till så att du filar dina naglar, regelbundet. Då ska det inte bara vara formen du filar utan även nagelns yta. Men tänk på att det ska vara rätt sorts fil för det. Tänk även på att låta bli att bita på dina naglar, samt undvik att använda dem för att peta med eller dra i saker med dem, då de kan skadas.

Sköt om nagelbanden

Det är inte bara dina naglar du ska vara rädd om. Det är även bra att se till dina nagelband regelbundet. Dessa är till för att skydda dina naglar från infektioner. Om de blir för torra, så spricker de. Se till att använda dig av nagelbandsolja, gärna varje gång du tvättat dina händer.

Fler bra tips för dina naglar

För att du ska skydda naglarna på ett bra sätt, så kan du se till att använda ett bra baslack under ditt egna nagellack. Samt ett skyddande lack över det hela sedan. Alternativet är att göra naglar med polygel på salong.

Undvik att använda dig av nagellacksborttagare som innehåller aceton. Det torkar dels ut naglarna, dels dina nagelband. Dessutom kan det förstöra dina naglars naturliga lyster.

Ska du göra rent under dina naglar så använd en nagelborste hellre än att peta med vassa föremål under dem.

Att plugga på distans kan öppna upp helt nya möjligheter i ens yrkesliv

Previous article

Tips för att skydda ditt hus

Next article

You may also like