Tips och tricks

Tips och tricks för ett fint skägg

0

Skäggmodet är ett faktum. Många väljer att odla skägg och vårda det. Är du en av dem som gärna vill få några vettiga tips om hur skägget hålls fräscht och snyggt? Bra, här kommer de bästa tricksen

  • Tvätta skägget med skäggschampo. Skippa tvålen eller ditt hårschampo. De kan torka ut skägget.
  • Använd balsam efter du tvättat skägget. Balsam gör skägget mjukt, precis som det gör med håret. Återigen ska du använda skäggbalsam.
  • Trimma och klipp skägget och gör det regelbundet. Låt inte skägget att växa ut alltför mycket utan klipp det med jämna mellanrum. Klippningen eller trimningen håller skäggstråna starka
  • För extra mjukt skägg kan du använda skäggolja. Detta är inte obligatoriskt utan passar herrarna med strävt skägg.
  • Välj ett varumärke som passar ditt skägg. Gör helst en undersökning på utbudet eller fråga om råd för att köpa rätt produkt. Ett annat alternativ är att prova dig fram.

Hur vet du vilka skäggprodukter som passar dig?

Hur vet du vilka skäggprodukter passar ditt skägg? Du som har strävare skägg behöver mjukgörande produkter såsom olja. Har du normala strån som inte behöver extra mjukhet så gäller det att ha schampo och balsam för att regelbundet rengöra skägget.

Det finns gott om varumärken som erbjuder vårdande kosmetiska produkter. Om du känner att du har svårt att välja rätt varumärke kan du vända dig till din stylist eller läsa revyer på nätet.

Skägg och mode

Går skägget ihop med någon speciell klädsel? Lite grann, gör det det faktiskt. Dagens skäggiga herrar är vanligtvis trendigt klädda med det sporteleganta i fokus. Kavajen kombineras oftast med en cool polotröja. Klassiska kostymbyxor piffas upp med skjortor med uppdragna armar.

Med en latte i handen och snygga kläder som framhäver en vardaglig elegans kan herrarna som valt att ha skägg istället för att raka sig känna sig riktigt snygga och trendiga.

Tips – skaffa dig en kul hobby

Previous article

Minska riskerna med en flyttfirma i Göteborg

Next article

You may also like