Tips och tricks

Tips när du ska renovera ditt badrum

0

Har du planer på att renovera ditt badrum? Det är ett av de rum som de allra flesta lägger ner tid och pengar på för att renovera. Samma sak med köket. När det gäller badrumsrenovering, så gäller det att ha en bra plan för hur du ska gå tillväga. Du kan på egen hand riva ut allt, men sedan när det gäller VVS och elinstallationer så krävs det att du har behöriga hantverkare för det. Börja med att sätta upp en budget för vad det totalt får kosta, inklusive badrumsmöbler och badrumsinredning. Du kan med fördel välja badrumsmöbler från Dansani. Men börja som sagt med att sätta upp en budget. Därefter kan du börja leta inspiration.

Få det perfekta badrummet

Du kanske redan har en klar bild i huvudet hur du vill att ditt badrum ska se ut? Om inte, så finns det gott om bra inspiration att hitta på nätet. Ett tips är att kolla in Pinterest. Sedan finns det även en massa bra bloggar, forum med mera att kika på. Du bör dock se till så att du väljer material, badrumsmöbler och badrumsinredning som passar just ditt badrum. Tänk även på att göra det rätt så tidlöst. Det som är hyper modernt nu kanske inte alls är vad du vill ha om 10 år.

Kakel är ofta ett bra alternativ för väggarna och klinker på golvet. Fundera på om du även ska passa på att installera golvvärme. Det kan vara skönt med värme under fötterna efter duschen eller badet. Fundera just även på om du ska ha badkar eller dusch. Mycket beror ju på hur stort badrum du har. Därtill bör du fundera på vad för övrig inredning du vill ha. En vägghängd toalettstol är bra, för det gör det lättstädat. Investera även i en bra badrumsspegel med belysning och kanske ett skåp.

Tips för dig som vill börja med modellbygge

Previous article

Lokal digital marknadsföring

Next article

You may also like