Tips och tricks

Tips kring underkläder

0

En viktig del av din garderob, det är faktiskt dina underkläder. Särskilt för kvinnor, då det gäller att ha underkläder som ger bra stöd, som är bekväma samt att de får dig att känna dig snygg, även om de inte syns. Bra underkläder ska helst vara både praktiska och snygga. Underkläder är dessutom så mycket mer än bara bh och trosa. På https://www.swegmark.se/ kan du hitta ett brett utbud av olika typer av underkläder, för alla tillfällen.

Med hjälp av rätt sorts underkläder kan du framhäva delar av din kropp så väl som att de kan ge dig rätt stöd. Olika underkläder passar olika kläder. Har du en topp eller klänning med bar rygg, så är det bra att välja en bh som det inte syns band baktill. Är det en tajt klänning så kan det vara bra med sömlösa trosor, så att de inte syns.

Ta hand om dina underkläder

Det är bra att ta hand om dina underkläder på rätt sätt. Det genom att följa tvättråden på dem. Om det är underkläder med spets eller annat känsligt material så kan det vara bra att använda dig av en tvättpåse till exempel. När det gäller bh, så är det oftast bäst att handtvätta dessa. Det för att minimera risken att bågen tar sig ut eller att den går sönder på annat sätt. Det går snabbt och lätt att göra handtvätt av din bh. Lägg den i varmt vatten i handfatet tillsammans med tvättmedel. Låt den ligga ett tag, sedan tar du och kramar ur, samt sköljer ur den samt hänger upp den att torka. Tänk även på att sortera dina underkläder efter färg då du ska tvätta dem i maskin. Vita underkläder bör tvättas med andra vita plagg. Mörka underkläder eller mönstrade kan tvättas ihop med annat som även det är mörkt. Ha även rätt temperatur!

Dörrmattor och annan bra inredning för din hall

Previous article

Tips och tricks för roliga spel

Next article

You may also like