Tips och tricks

Tips för dig som vill satsa på rustikt matbord

0

Gillar du det rustika och vill kunna inreda på det sättet, med rustikt matbord och annat? Vi har då ett riktigt bra tips till dig och det är att du skapar det själv! Antingen så bygger du det helt själv med gamla plankor du har hemma, eller så gör du det ännu enklare för dig själv och satsar på ett massivt ekbord från Plank-Bord! Hos dem kan du nämligen utforma ett eget plankbord, genom att vara med och bestämma hur många plankor det ska ha samt vad för underrede eller bordsben det ska ha.

Rustik inredning

Den rustika inredningen blir allt mer populär och den är ganska lätt att få till! Du kan satsa på ett snyggt matbord i trä samt sedan även se till att få in olika rustika detaljer. Det bästa stället att hitta sådana saker på, det är faktiskt loppisar. På loppmarknader finns det ofta en massa gamla möbler, samt en massa olika inredningsdetaljer som hjälper dig att sätta den rustika stilen.

Sedan finns det så klart även gott om nyproducerade möbler, inredning och textil att använda dig av. Rustikt innebär att det ska vara rejält, robust och jordnära. Bland annat kan du satsa på matbord rustikt, andra trädetaljer, smidesdetaljer, sten och så vidare.

Få till det rustika i ditt hem

Om du känner att du vill satsa på att få det rustikt i ditt kök som ett exempel, se då till att satsa på ett snyggt, massivt ekbord. Lägg sedan till snygga stolar som passar detta bord. Därefter kan du gå all in på alla olika detaljer. Det finns snygga rustika lampor och armaturer så väl som du kan satsa på krukor, skålar, muggar och annat i samma stil. Satsa på naturliga material och få in snygga textilier. Du kan hitta en hel del både på loppis och på nätet.

Minska riskerna med en flyttfirma i Göteborg

Previous article

Ett fint tillbehör till din trädgård

Next article

You may also like