Tips och tricks

Tips för dig som vill piffa upp dina skor

0

Många av de skor man har idag, de kommer ju med snören som ska snöras eller knytas. Dock är det inte ett måste att ha kvar de snören som dina skor kom med, utan du kan köpa helt andra, för att göra om dina skor. På https://www.feetunique.se/ kan du hitta en hel del inom just skosnören. Nya skosnören kan det även vara bra att köpa, om det är så att dina gamla gått av, fransat sig eller inte är fräscha längre.

Det finns idag en mängd olika skosnören att välja på. Det finns allt från runda snören, platta snören, ovala snören, elastiska snören, glittriga snören till knytfria snören och snören som är fräckt mönstrade.

Välj rätt form och tjocklek på dina skosnören

Skosnören har som sagt olika former, sedan kan de även ha olika tjocklek. Det som avgör hur tjocka eller tunna snören du ska ha, det beror på vad det är för skor och vad de har för storlek på sina hål. Tunna skosnören samt vaxade skosnören är ofta för finskor eller lågskor. Grövre skosnören passar ofta bra till kängor.

Sedan var det ju detta med att välja form på dem. Platta snören, de är bäst för gympadojor och sneakers. Är det träningsskor, så kan det passa bra med ovala snören. De klarar nämligen av en hel del slitage.

Välj rätt längd på dina skosnören

Skosnören kan även komma i olika längder. Det är inte alltid lätt att veta vad för längd du ska satsa på. Det enklaste sättet att ta reda på vad för längd som passar dina skor, det är ju så klart att mäta de gamla snörena. Om dessa inte finns, så kan du istället räkna hålen som de ska träs igenom och sedan hitta en tabell som visar rätt längd för antal hål.

Hitta snygga skosnören online

Om det är så att du vill byta ut dina gamla skosnören, till fräckare snören eller för att dina gamla snören är trasiga, så finns det som sagt en hel del att välja på hos Feet Unique. Hos dem finns det snören i alla möjliga färger, längder, tjocklekar och utföranden. Att byta ut dina snören i dina skor, det är ett mycket enkelt sätt att göra dem fräschare, eller att ge dem ett helt nytt utseende. Så varför inte ta och piffa till dina skor du har där hemma?

Tips för dig som ska köpa flagga och flaggstång

Previous article

Ritprogram för alla!

Next article

You may also like