Tips och tricks

Tips för behandling av huden – Besök hudklinik Borås

0

Du som vill ta hand om din kropp och hud, du kan ha behov av att besöka en bra salong med fokus på hudvård. Ett tips på hudklinik Borås, det är Hudvårdsinstitutet. Hos dem finns det auktoriserade hudterapeuter. Huden på din kropp kan må bra av att få olika behandlingar. Bland annat kan du välja mellan olika kroppsbehandlingar så väl som ansiktsbehandlingar. Sedan finns det även andra typer av behandlingar på denna skönhetssalong.

Tips för dig som vill få slät hy

Om det är så att du vill få en slätare hy i ansiktet, med mindre rynkor, så finns det en behandling som heter CRYO-terapi. Denna metod fungerar även bra för dig som vill reducera fett på kroppen eller bli av med dina celluliter.

Denna metod går att använda dels i ansiktet, då för att strama upp och reducera rynkor. Den hjälper även mot dubbelhaka. Metoden går även att använda som kroppsbehandling, för att strama upp delar av kroppen samt bli av med oönskat fett runt armar, mage eller rumpan.

Tips för dig med en hudåkomma

Är det så att du lider av en hudåkomma så som fläckar, vårtor, fibrom eller andra förändringar i din hud, så finns det en metod som heter cryobehandling. Det är en slags frysteknik kan man säga. Man kan med hjälp av dikväveoxid som är samma som lustgas, helt enkelt frysa bort det du har.

Tips för dig som vill ta bort en tatuering

Är det så att du har en tatuering du känner att du inte vill ha kvar? Då finns det metoder för att ta bort den. En bra metod är laser. Hos Hudvårdsinstitutet så används en lasermaskin som heter Pico Laser. Det är en så kallad YAG-laser och är just för att ta bort tatueringar med.

Tips för dig som vill varva ner och mjuka upp stela muskler

Ett annat sätt att ta hand om dig själv och din kropp, det är att unna dig en massage. Den massage som finns hos denna hudklinik i Borås, den är djupt avslappnande. Den består av knådningar, tryck och glidningar. Dessa löser upp de spänningar du har samt att den även sätter igång din blodcirkulation på ett bra sätt. massagen mjukar även upp dina stela muskler samt att den kan förebygga smärta i axlar och rygg.

Tips för män

Är du en man som vill ta hand om din hud på bästa sätt, så har Hudvårdsinstitutet flera behandlingar som är just riktade mot män. Bland annat erbjuds Infuzion så väl som Microneedling. Den sistnämnda är bra för att få en bättre hudton, en bättre textur, mindre rynkor och så vidare.

Ta hand om din kropp på bästa sätt

Oavsett om du är man eller kvinna, så är det inte fel att du tar hand om dig själv, din kropp och din hud. Det finns idag flera bra behandlingar som kan motverka olika saker eller förbättra. Det kan vara bra att unna dig det, hos en bra hudklinik i Borås.

Träna med kettlebells

Previous article

Tips – satsa på en kontorsstol i form av Herman Miller Aeron

Next article

You may also like