Tips och tricks

Tips för att få bebis att ta napp

0

Nappen är något som i många år har tröstat mängder av bebisar. Det finns många fördelar med napp. Vill du ha en lite roligare napp, satsa då på en napp med namn. Du kan hitta MAM napp med namn online. En bra napp, den ger dig möjlighet att kunna trösta din bebis, utan att du behöver ha bebisen klistrad intill dig alla dygnets timmar.

Med en napp så tillfredsställs barnets sugbehov och det kan göra att bebisen har lättare för att somna, så väl som att somna om på natten när den vaknat. Ibland är det dock så att barnet inte vill ta nappen. Du ska nedan få bra tips på vad du kan göra då.

Våra bästa tips

Om din bebis inte vill ta napp, testa då olika sorters nappar. Idag finns det många nappar med olika egenskaper. Till slut kan du hitta bebisens favoritnappar. Bra egenskaper hos en napp är bland annat dess storlek, att den inte är för stor eller för liten. Sedan formen. Nappar kommer i massa former, så testa olika! Materialet kan spela roll med så testa nappar med olika material.

Ett annat tips för att få bebisen att ta napp är att ta på lite bröstmjölk eller ersättning på den. Det förstärker sugreflexen hos bebisen.

Du kan även testa att vinkla nappen uppåt när du stoppar in den, så att den tar i övre delen av gommen.

Du kan behöva öva regelbundet på att ge din bebis napp. Det oavsett om du köpt en MAM napp med namn eller har andra favoritnappar. En del bebisar måste lära sig tekniken att suga på nappen.

Se även till att ha tålamod. Om din bebis vägrar att ta nappen trots du testat allt så kan du vänta en månad och testa sedan igen. Kom även ihåg att testa olika sorters nappar!

Tre tips när du vill ha massage i Västervik

Previous article

Tips – anlita en digital marknadsföringsbyrå

Next article

You may also like