Tips och tricks

Privatlärare i läxhjälp finns över hela Sverige

0

Det finns många elever över hela landet som är intresserade av att få läxhjälp, men har man inte tagit hjälp tidigare kan det kännas svårt att veta vem man kan vända sig. Då kan man ta kontakt med SmartStudies som är en organisation med över tio års erfarenhet i läxhjälpsbranschen och har hjälp över 14 000 elever hittills. Här kan du hitta mer information om SmartStudies läxhjälp och hur du tar kontakt med dem. 

Läxhjälp och en studiecoach nära dig 

Det är många som tror att läxhjälp är något som bara finns mest i storstäderna, såsom läxhjälp Stockholm, Göteborg, Malmö etc. Men det går att få läxhjälp oavsett vart man bor. Det finns tusentals studiecoacher som är anställda hos organisationen vilket gör att det med stor sannolikhet finns en som bor i närheten av en, eller att det finns en som bor i samma stad och som har möjlighet att åka och mötas upp lätt för att ha lektionerna. 

 

Om man vill ha studiehjälp men föredrar att ha mötas online så går det också utan problem. Läxhjälp online är ett mycket vanligt alternativ och det gör att man kanske kan få en snabbare matchning med en studiecoach då det inte längre är ett krav att han eller hon måste bo i närheten av en.

Populärt med läxhjälp i matte 

Att fråga om mattehjälp är inget ovanligt, utan det är många elever som gärna vill ha hjälp med det. SmartStudies specialiserar sig på att ge just mattehjälp och välja ut mattelärare till elever. Det finns hjälp att få i alla möjliga mattekurser. Man säger till vilken kurs det är man studerar så kommer det att väljas ut en lärare som kan hjälpa till med det. 

 

Även om organisationen specialisera sig på att ge läxhjälp i matte så går det att få hjälp i alla andra skolämnen också. De har studiecoacher för alla skolämnen och utbildningsnivåer. Exempelvis kan man få studiehjälp  i samhällsvetenskapliga ämnen, naturvetenskap, språk etc. 

Noggrant utvald personlig studiecoach 

Till varje elev så väljs det noggrant ut en studiecoach som ska passa just honom eller henne. Givetvis så ser man till att privatläraren har kunskaperna i det ämnet eller de ämnen som eleven söker stöd inom, men man tar också hänsyn till att personkemin ska stämma överens. Det är det som är nyckeln inom professionell läxhjälp, att man har en studiecoach som man verkligen trivs med. 

 

När man tar kontakt med organisationen kan man nämna i första samtalet om det är så att man föredrar en viss personlighetstyp. Exempelvis kanske man vill ha en privatlärare som är mer lugn av sig. Andra föredrar att få läxhjälp av en person som är raka motsatsen där han eller hon ska vara mer energisk. 

Möjlighet till att testa en lektion i läxhjälp 

För att se till att allt känns bra med sin utvalda personliga studiecoach kommer man kunna boka in en prova-på-lektion. Man binder inte upp sig till någonting då, utan det är menat att vara ett tillfälle där man kan få chansen att lära känna varandra, ställa frågor, prata om förväntningarna man har mm innna man sätter igång helt med undervisningen på ett löpande schema. 

 

Skulle man känna vid detta tillfälle att det är inte är en perfekt matchning så säger man till, för då kan organisationen välja ut en ny till en. Majoriteten är väldigt nöjda vid första träffen och brukar redan där och då bestämma när nästa lektion ska ske. 

 

Är det bra att äta extra tillskott av protein?

Previous article

Bra erbjudanden för profilreklam

Next article

You may also like