Tips och tricks

0

SURFMORE SUP-bräda

Stand Up Paddle surfing är någonting på allas läppar den här sommaren! Corona har stängt igen landsgränserna, och vi har plötsligt inte möjligheten att resa såsom vi tidigare kunde kors och tvärs över landen. Det är självfallet synd, men situationen har också gjort det möjligt att utforska våra egna naturområden, sjöar och åar. Möjligheterna är oändliga, och det är fantastiskt att kunna gå på upptäcktsfärd och ge sig ut på äventyr i sitt eget land med känslan av att vara turist. Stående på en SURFMORE SUP-bräda blir upplevelsen bara starkare. 

Vad är SUP?

Stand Up Paddle surfing är den perfekta aktiviteten för hela familjen. Oavsett om du är en stor vattenentusiast eller inte så kommer du att överraskas över hur lugnt och avkopplande paddelsurfing kan vara. Det kan göras på alla nivåer, och du behöver inte ha tidigare erfarenhet av det för att njuta ordentligt. Många som provar på det faller pladask för sporten och ron av att befinna sig på vattnet. Många nybörjare och erfarna väljer SURFMORE SUP Brädor den första gången de investerar i en SUP-bräda. Här får du hög kvalitet, en snygg design och en hållbar konstruktion som är skapad för att hålla i många år framöver.

Barnen ställer sig oftast bara upp på en bräda, och plötsligt surfar de utan problem med balansen. Som nybörjare, oavsett om du är ett barn eller vuxen, ska du alltid komma ihåg att bära flytväst för att vara säker om det skulle uppstå problem eller besvär på din tur. 

Verksamheten SURFMORE har designat och utvecklat SURFMORE SUP-brädor som särskilt vänder sig till nybörjare och de mer erfarna, och samtidigt är de framställda så att hela familjen kan använda dem i många år.

Du står upprätt på en Stand Up Paddle-bräda medan du har paddeln i den andra handen. Paddeln är din motor, och det är den som ser till så att du får fart. En av sakerna som kännetecknar Stand Up Paddle surfing är att alla kan klara av det den första gången det provas på. 

Varför är det populärt?

Uppblåsbara Stand Up Paddle brädor har blivit populära bland alla som älskar att vara aktiva i naturen. De är enkla att pumpa upp samt enkla att komma igång att surfa på. Samtidigt är de perfekta att transportera med dig oavsett om du bor i lägenhet, hus eller campingvagn. En uppblåsbar SURFMORE SUP-bräda kan enkelt och snabbt pumpas upp och packas ihop i den medföljande förvaringsväskan som följer med alla SURFMORE SUP-brädor.

Alla SURFMORE SUP-brädor levereras kompletta och redo att pumpas upp och tas med ut på vattnet. För dig som nybörjare betyder detta att du får en användarvänlig SUP-bräda som är designad i den bästa konstruktionen på marknaden. Perfekt för att komma igång med sporten! 

Riktigt många har blivit galna i SURFMORE SUP-brädor, och det är fullt förståeligt. En SUP-bräda från SURFMORE är enkel och snabb att pumpa upp, och sedan kommer du ut på vattnet inom loppet av 5 minuter. Alla komponenterna och konstruktionen är framställd i de bästa möjliga materialen på marknaden, och detta är din garanti på att aldrig behöva kompromissa med upplevelsen på vattnet. Samtidigt är priserna gjorda extremt attraktiva för att alla ska ha råd med en uppblåsbar SUP-bräda i en kvalitetskonstruktion.

Fina vinglas för alla tillfällen

Previous article

Tips vid val av byggkonsult

Next article

You may also like