Tips och tricks

Lyckad konferens börjar på Knistad

0

Om du tänker tillbaka på lyckade konferenser och möten du har haft genom årens lopp brukar det vara konferensmiljön som poppar upp i minnet. Sedan är det naturligtvis du själv tillsammans med dina konferensdeltagare som sätter innehållet på bästa sätt men grunden för en lyckad konferens är miljön. Inspiration för ett lyckat möte eller konferens hämtas oftast i lantliga miljöer där konferensen kan genomföras både i det gröna och i luftiga möteslokaler. I en sådan miljö finns de perfekta förutsättningarna att stärka sammanhållningen, även utanför mötesrummet. Vi berättar mer om hur ni skapar förutsättningar för en lyckad konferens.

Mötesmiljön som en möjliggörare

Ett möte eller en konferens på Knistad Herrgård är något utöver det vanliga. Läs mer för inspiration på https://www.knistad.se/. Det bästa av allt är att det är ni själva som bestämmer upplägget för besöket. Det är miljön i sig som skapar förutsättningen men det är ni som bestämmer upplägg. Mötesrummen ska naturligtvis vara så flexibla så att alla typer av möten är möjliga. Både storleksmässigt men även utrustningsmässigt. Konferensteknik, fritt wi-fi, kreativa rum likväl som otraditionella rum är något som möjliggör ett kvalitativt konferensupplägg. Som alternativ till de klassiska mötesrummen finns även trädgård, vackra salonger och mysiga soffhörn. Det möjliggör också en god konferens med interaktion mellan deltagarna även utanför det officiella programmet.

Koppla av eller varva upp

Utöver själva konferensmöjligheten med sammanträdesrum, trädgård mm är det viktigt att konferensgästerna får möjlighet att välja att varva upp eller koppla av. Det är viktigt att njuta av de mellanrum som uppstår mellan programpunkterna. Njutning kan vara en extra rökig whisky för vissa eller ett värmande bad under bar himmel till vedens knaster för andra. För andra kan detta vara aktiviteter i form av en joggingrunda eller lite golfspelande. Kanske en stärkande promenad i en underbar natur eller en cykeltur. Oavsett vilket ska det finnas utrymme för detta.

Bör man som privatperson vara rädd för hackerattacker?

Previous article

Grundläggande överlevnadsutrustning?

Next article

You may also like