Tips och tricks

Letar du efter häftiga presenter?

0

Letar du efter smarta saker, roliga prylar eller den häftigaste presenten till bästa kompisen? Vi listar roliga kategorier åt dig.

Hur du kan gå till väga?

Tänk dig att du som vanligt är lite rådvill inför ett kommande födelsedagsfirande. Vad ska du ha med dig för present? Alla gillar väl roliga presenter. Något smart, något udda, något som sticker ut. Varför inte något av detta? Vi listar några tips åt dig.

Lek & pyssel

Inom området lek & pyssel finns det mesta. Här får lekfullheten gå i full blom. Presenter inom denna kategori ges företrädesvis till den sociala kompisen som älskar att leka. Någon som har barnasinnet kvar.

Bar & grill

Presenter inom denna kategorin ges oftast till den manliga hälften av befolkningen. De som älskar att stå vid grillen med en drink i handen. Det finns mängder med presenter som grilltillbehör eller varför inte bartillbehör. Varför inte ge bort en liten minibar?

Hem & fritid

För dig som vill ha smarta produkter som verkligen gör livet smidigare så är kategorin inom hem & fritid där du hittar rätt produkter, oavsett om det är till dig eller som present. Oavsett om det är automatisk blomvattnare, bärbar juicemixer eller bildammsugare så finns det mesta. Eller vad sägs om en flexibel bitshållare för att komma åt alla trånga utrymmen. Vem har inte kämpat med skruvar som sitter otillgängliga? Perfekt till sommaren är annars en funktionell strandfilt, som du kan kombinera med en frisbee för att få till den perfekta dagen på stranden. Givetvis hittar du golvfläktar som ser till att du alltid har det svalt och skönt med cirkulerad luft på sommarkvällen.

Hälsa & träning

Hälsa-Träning är kategorin för dig som vill komma i form hemma eller ge bort något hälsoinriktat till din hälsofreak till vän. Kanske några enkla men funktionella träningsredskap? Varför inte funktionella träningskläder eller träningshjälpmedel?

Enamelled copper wire – emaljerad koppartråd

Previous article

Allt fler söker bekvämligheten med skräddarsydda matkassar

Next article

You may also like