Tips och tricks

Följer en checklist

0

Alla har nog hört talats om tre sekunders regeln. Man tappar något på golvet, men tar man upp det inom tre sekunder går det fortfarande att äta. Efter en flyttstädning har gjorts kan man säga att den tiden minst sagt tripplas. För där är det så rent att det finns inget smuts där. Kliniskt rent hem precis som det ska vara när man gör en flyttstädning. Det är också av den anledningen man inte vill göra flyttstädningen själv. För det är otroligt tråkigt, dessutom är det väldigt tidskrävande och även kroppsligt. Det tar på en att stå och städa och skrubba varenda del i hemmet. Avlopp ska rensas, fönster ska tvättas, listerna ska vara rena, ja allt ska vara rent.

Det är inget man undkommer heller. Om man inte tar ut en städfirma som tar hand om ens städning. Flyttstädning Eskilstuna är enkelt och bra att få. Man kan få riktigt expertis hjälp av proffsen som verkligen kan städning. För att försäkra sig om att allt blir ordentligt städat så använder de sig av en checklist. Denna listan kryssar de av när de gjort del för del. Man får inte missa något alls när det kommer till en flyttstädning och det är dem fullt medvetna om. Flyttstädning är väldigt mycket mer krävande än en vanlig städning. Det gäller att allt görs ordet enligt.

Börja ditt nya liv

Många tar chansen till att börja ett nytt liv när man flyttar. Det är då man ska börja ta tag i saker, eller förändra saker man inte gillar. För när passar det bättre att ändra något sånt, än just när man flyttar. När sakerna är flyttade från ens gamla hem till det nya kan det därför kännas jobbigt att behöva åka tillbaka. Man vill ju bara påbörja sitt nya liv och börja bo in sig där. Städning känns inte aktuellt alls då. Med städfirman behöver man inte tänka på det. Dessutom kan du flytta alla dina städredskap i själva flytten. För städfirman använder sig av egna städverktyg.

De har med sig allt som behövs. Vare sig det är till köksbänken, golvet eller fönsterna så har de med sig både olika verktyg och medel. Såklart behöver man olika medel beroende på vilken yta det är man ska städa. Allt detta har personalen på städfirman full koll på. Med deras hjälp behöver du inte oroa dig över att inte gå igenom besiktningen. Finns det något att anmärka, så är det givetvis något de själva fixar till.

Säkert med städfirma

Det är väldigt viktigt att man gör rätt val när man anlitar en städfirma för att ta flyttstädningen. Det räcker inte med vilken som helst, utan de ska ha erfarenhet av en flyttstädning och veta vad det innebär med den. Flyttstädningen är inte alls som den vanliga städningen. Så kolla först att städfirman kan just flyttstädningar.

En annan sak man kan kolla är tidigare kunder omdöme om de. Då vet du snabbt vilka som är bra och dåliga. Man vill inte råka ut för en dålig städfirma. Men om man gör ett noggrant val och inte ta första bästa så klarar man sig säkert med det. När man anlitar en städfirma kan man även ha rätt till rut avdraget. Detta avdrag ger upp till 50% av på själva arbetet. Man kan endast få detta om man anlitar ett företag som betalar F-skatt. Sen måste du också leva upp till vissa saker. Detta är något skatteverket betalar ut och mer information kan du få om det där. Annars kan du fråga städfirman som ofta har väldigt bra koll på vad som gäller med det.

Köp en snygg keps på nätet

Previous article

Tips för dig som vill äta mer hälsosamt

Next article

You may also like