Tips och tricks

Etikettutskrifter på ett klick

0

En av de stora fördelarna med att vårt samhälle blivit digitalt är att utskrifterna blir färre. Dock finns det tillfällen då du behöver skriva ut etiketter eller använda dig av utskrivna kvitton. Den digitala utvecklingen har möjliggjort att dessa etikettskrivare eller bonprinters numer är både små och lätthanterliga men dessutom kan de styras trådlöst eller via USB. Vi berättar mer om etikettutskrivare/bonprinters.

Mängder med olika modeller skapar mängder med möjligheter

Inte nog med att allt blivit enklare med etikettutskrifter, det har också kommit nya och smidiga lösningar som underlättar både för dig och kund. Hitta din bonprinter med etikettutskrift. En av de stora fördelarna med att finna en kvittoskrivare som kopplas via USB är tillförlitligheten. Dessa skrivare har en hög utskriftshastighet och stöder både traditionella PC POS-system samt online POS system och tablets. Tänk dock på att en USB-driven printer är en stationär printer. Det går alltså inte att flytta den mellan olika arbetsplatser. Därför lämpar den sig bäst i t.ex. butik eller kassastation. Letar du istället efter en skrivare som ger dig större rörelsefrihet finns det mobila (bärbara) versioner av en klassisk kvittoskrivare. Du kopplar den enkelt via Bluetooth och kan sedan använda den var du vill så länge den har ett Bluetooth-nät att koppla upp sig till. Perfekt för användare som har ett rörligt jobb, t.ex. försäljare, servitörer och distributörer. Maskinen kan kopplas till alla smartphones, surfplattor och stationära POS-system. Den stödjer de flesta operativsystem, inklusive Windows, iOS och Android.

Värnar miljön

Dessa skrivare är Energy Star-märkta, vilket garanterar att de har en hög energieffektivitet, något som gynnar miljön och håller dina driftskostnader nere. Energy Star-programmet har funnits sen 1992 och är ett samarbete mellan amerikanska miljöskyddsmyndigheten US Environmental Protection Agency och amerikanska energidepartementet. Målet är att uppmuntra produktionen av hemelektronik som uppfyller strikta riktlinjer för energikonsumtion. Genom att minska förbrukningen av energi avser man reducera mängden växthusgaser som släpps ut.

Tre tips när du vill ha massage i Västervik

Previous article

Tips – anlita en digital marknadsföringsbyrå

Next article

You may also like