Tips och tricks

Din hud förtjänar en välgörande ansiktsbehandling

0

Ansiktet är den delen som utsätts för mest väder, vind och sol. Påfrestningar som orsakar slitage och rynkor. Återfukta huden och vårda den ömt så kommer den att må bra ändå.

Skapa en mysig stund för dig själv hemma genom att ge huden ett rengörande ångbad och en energigivande ansiktsmask. Avsluta med en återfuktande kräm så mår din hud som bäst.

Gå på spa när hemma inte räcker till

Sök upp ansiktsbehandling stockholm, och du kommer finna en rad alternativ. Ibland kan det vara skönt att släppa allt och unna sig att komma till salong, bli ompysslad och bara känna den underbart behagliga känslan av att få ansiktsmassage och peeling. För att sedan avsluta med en superskön mask som stramar behagligt. Det riktigt känns hur ren man blir när masken avlägsnas och ditt ansikte bäddas in i en silkeslen hudkräm.

Ansiktsbehandlingar som föryngrar

Från de klassiska behandlingarna har nu tekniken utvecklats till en mer avancerad vetenskap. En rad föryngrande metoder presenteras. Letar man på ansiktsbehandling stockholm så kan man finna många spännande metoder. Här är några:

  • Dermapen/Microneedling – En avancerad metod som med hjälp av nålar, föryngrar huden på ett naturligt sätt. Nålarna ökar hudens kollagentillväxt.

  • Microdermabrasion – Med en vakumsug med munstycke slipas huden varsamt. De döda hudcellerna som blockerar porerna avlägsnas. Detta ökar cellförnyelsen och främjar hudens egna läkningsprocess.

  • Plasma pen – stramar upp slapp och lös hud både på kropp och ansikte. Energi från pennan utöses i form av en liten blixt, strax innan pennan når huden.

  • RF radiofrekvens – Stramar upp och ger fastare hud genom att hetta upp kollagenet i det djupare hudlagret. Det bidrar till nybildning av kollagen. Vid regelbunden behandling kan celluliter och slapp hud reduceras.

Att ge sig själv ny lyster och ett strålande självförtroende är nyttigt på flera sätt. Det kan vara allt ifrån hemma-vård till lyx på salong. Allt har sin tjusning.

Tips på hur du ska tänka med hur många kalorier du ska äta per dag

Previous article

Tips för dig som behöver kylrum

Next article

You may also like