Tips och tricks

Baddräkten – sommarens favorit

0

Sommar, sol, utomhusfester och sköna drinkar. Ja, det är sommaren i ett nötskal. Vad behöver du för att få den perfekta sommaren?

Ett absolut måste är att skaffa sig en baddräkt. Baddräkt med bygel , en tvådelad med mönstrad bikini eller en V-ringad? Ja, varianterna är många. Har du svårt att välja rätt baddräkt? Inga problem, läs gärna vidare. Vi ger dig några användbara tips.

Styla dig med rätt baddräkt

 

Styla dig med en passande baddräkt! Det är det bästa sommarrådet som du kan få. Exakt hur gör du det? Några tips följer här:

  • Bestäm vad du ska använda baddräkten till. Ska du mest sola eller föredrar du motionssim? Tänk på att olika badplagg passar för olika ändamål.
  • Baddräkter med innerfoder formar kroppen på ett sätt som du själv önskar. Draperingar döljer vissa kroppspartier. Därför är det alltid smartast att prova baddräkter innan inköp för att se hur de passar.
  • Diagonala skärningar är inte bara snygga och inne utan de har en tendens att ge fina linjer åt kroppen, oavsett din kroppsform.
  • Överdelen ska helst rymma hela bröstet. Välj gärna bort baddräkter där kupan gör att brösten putar ut.
  • Färgen spelar också stor roll. En svart baddräkt ger kroppen en smalare linje. Blommiga baddräkter passar dig som inte har mycket att dölja. Volanger är alltid bra. De är inte bara romantiska utan döljer kroppspartier, något som vi nämnde lite tidigare.

Passformen är viktig

 

Baddräktens passform är väldigt viktig. Helst ska du välja en som är en storlek mindre. Varför? En våt baddräkt blir automatiskt lite större. Oberoende av tillverkningsmaterial så tenderar baddräkter att töjas med tiden. Något annat viktigt att tänka på är stödet som du behöver. En baddräkt med bygel är bra för bröstpartiet och ger stöd åt dig med lite större byst. Fodrade baddräkter sitter åt extra mycket om du nu behöver det.

Träningskalsongernas vikt

Previous article

Göra analys av kostnader med hjälp av Digital procurement

Next article

You may also like