Erbjudanden

4K-upplösning och HDR på TV-apparater

0

4K och HDR är funktioner som dagens TV-apparater är utrustade med. En TV med 4K-upplösning har fyra gånger så många pixlar som en vanlig TV med 1080p-upplösning (HDTV). Det låter som en stor förbättring, men i verkligheten är det mycket svårt att se skillnaden i skärpa mellan en 4K-TV och en HDTV. Så länge du inte är en expert, kommer du antagligen inte se någon större skillnad – men det är bra att veta om innebörden av detta..

TV-apparater idag har 4K-upplösning och HDR

De flesta 4K-TV-apparater har också HDR-kompatibilitet. HDR ger något bättre kontrast och färg till skillnad från 4K. Jämfört med en vanlig HDTV kan du möjligen se en skillnad även om det inte alls är säkert. Hur stor förbättringen (om någon) är beror på TV:n. Precis som med en 4K TV, måste du titta på HDR-innehåll för att det ska ge någon skillnad. Bara för att en TV är HDR-kompatibel betyder det inte att den faktiskt är bättre.

Alla de bästa TV-apparaterna är idag 4K-TV-apparater med HDR. Om du är ute efter en medelstor eller stor TV, har du förmodligen inget annat väl än en TV med dessa specifikationer. Chansen är stor att TV:n kommer att stödja HDR – även om det egentligen inte är något att bry sig nämnvärt om.

Ett tillfälligt lån finansierar en TV

Att köpa en 4K TV är dock inte billigt. Det kostar pengar – pengar som man inte alltid har till hands. Som tur är finns det idag möjligheter att få ett snabbt lån för konsumtion. Dessa snabblån kan oftast ansökas om via SMS och du får svar inom några minuter. Ett enkelt och snabbt sätt när man behöver ett ekonomiskt tillskott. Smslån har blivit allt mer populärt bland svenskar idag som ett snabbt sätt att få pengar till konsumtion, som tex. för köp av en TV. Ett stort antal aktörer erbjuder idag kunder möjligheter att ta ett lån via SMS.

Utrustning till din arbetsplats

Previous article

En global målgrupp kräver ett lokalt språk

Next article

You may also like